SRAMOTA U CRNOJ GORI: Ministarka Olivera Injac neće da vrati oficire koje je Predrag Bošković otpustio iz Vojske jer nisu bili za DPS!

Novosti online

07. 03. 2021. u 13:43

NAJMANjE što se moglo očekivati za prvih 100 dana rada ministarke Olivere Injac je da pokrene krivičnu prijavu protiv bivšeg ministra Predraga Boškovića.

СРАМОТА У ЦРНОЈ ГОРИ: Министарка Оливера Ињац неће да врати официре које је Предраг Бошковић отпустио из Војске јер нису били за ДПС!

Foto: Printskrin

Međutim, ona je verovatno najodaniji ministar svome prethodniku, ni jednu jedinu personalnu promenu nije napravila u Ministarstvu odbrane, ostao je sve kadar DPS koji je i dalje u komunikaciji na dnevnom nivou sa šefovima bezbedonosnih službi u senci, kako je to dogovoreno na večeri u ,,Staroj kući”.

Uzalud su se otpušteni vojnici zbog političke nepodobnosti nadali da će smenom vlasti biti vraćeni u službu, a da se za novoprimljene vojnike, oficire, podoficire i civilna lica u Vojsci preispita zakonitost njihovog prijema!

Međutim, ovih dana se radi po istim notama bivšeg ministra. Svi oni koji su bespravno otpušteni, a obratili se ministarki Injac da preispita odluke o prekidu radnog odnosa, pozvani su na razgovor, a odgovor koji dobijaju ovih dana je sraman.

Ona ih upućuje da prate javne konkurse i da se javljaju na iste, a nezakonito primljeni sa oduševljenjem pozdravljaju odgovore ministarke, jer su zauzeli njihova mesta i primaju plate koje su zapravo otete onima koje nije ,,prepoznao teren”.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima