MILAN KNEŽEVIĆ: Ministar Sekulović se plaši da izađe do toaleta zbog Lazovića

Novosti online

10. 02. 2021. u 16:00

ONI koji ne smeju da izađu iz svog kabineta do vecea jer se plaše da se ne sretnu sa Zoranom Lazovićem u hodniku nisu dostojni obavljanja funkcije u bezbednosnom sektoru, a pritom mislim na ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića, saopštio je lider Demokratske narodne partije Milan Knežević.

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Министар Секуловић се плаши да изађе до тоалета због Лазовића

Milan Knežević / Foto V. K.

- Mi se ne plašimo ni Zorana Lazovića ni Veselina Veljovića i to smo pokazali i dokazali - kazao je Knežević dodajući da je Sekulović nedostojan funkcije.

- A oni koji ne smeju da izađu iz svog kabineta do vecea jer se plaše da se ne sretnu sa Lazovićem u hodniku nisu dostojni obavljanja funkcije u bezbednosnom sektoru, a pritom mislim na ministra unutrašnjih poslov Sergeja Sekulića. Podsetiću vas to je čovek koji je pohvalio presudu Višeg suda istog dana kada je saopštena i sada on daje sebi za pravo da kroz zakulisne igre zajedno sa (Tamarom) Srzentić koja se začudila što ju je snašlo, preko (Jovane) Nišavić i preko kontakt osobe Vesne Miranović žele da zaustave demontaže po dubini i da pošalju poruku: sve je isto samo njega nema - poručio je Knežević na današnjoj pres konferenciji na kojoj je bilo reči o konkursu za izbor direktora policije.

Knežević i lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić saopštili su da Uprava za kadrove treba da poništi konkurs za izbor direktora policije. Oni navode da je u tom slučaju prekršen zakon, poručujući i da samo advokat Dražen Medojević ima podršku parlamentarne većine.

(Borba.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna