BAR NE PAMTI OVAKVO NEVREME: Leteli krovovi, ljudi ostali bez struje - materijalna šteta velika (FOTO)

B.Dabić

30. 01. 2021. u 12:03

БАР НЕ ПАМТИ ОВАКВО НЕВРЕМЕ: Летели кровови, људи остали без струје - материјална штета велика (ФОТО)

Foto: B.Dabić

DOK je prvi dan vikenda u Baru osvanuo sunčan, bez vetra, noć između petka i subote praćena jakim nevremenom ostavila je karambol u nekoliko barskih naselja.

Nevreme praćeno jakom kišom i vetrom, u noći između petka i subote, nanelo je veliku materijalnu štetu barskom naselju Bjeliši i na šetalištu. 

Oštećena je porodična kuća Đ.B. sa koje je verar odneo krov. Deo krova leteo je stotinak metara i završio u dvorištu kuće čiji je vlasnik N.T. U njegovom dvorištu su oštećena  tri automobila. Takođe je oštećen plažni bar O.L. na šetalištu u Šušnju.

U  Službi zaštite i spašavanja kažu da su na terenu i potvrđuju da je naneta velika materijalna šteta. Sreća je da nema povređenih.

Prema prvim saznanjima u kući Đ.B. nije bilo stanara. Vlasnici žive u inostranstvu.

Žitelji ovog naselja navode da ne pamte da su doživeli takvo nevreme:

- Jak vazdušni vrtlog izbio je kovanu kapiju, oštetio automobile u dvorištu kuće. Dvorište je zatrpano nanesenim limovima, letvama, šipkama - kaže sagovornik "Novosti".

Velika limena ploča je pokidala elektro kablove između dva stuba pa su Bjeliši i susedno naselje Mandarići ostali bez struje tokom noći.

- Čuo sam da je nešto puklo jednom, pa drugi put i nestala je struja oko 23 sata, kaže stanovnik ovog naselja koje je 12 sati bez struje.

Foto: B.Dabić

Kolika je materijalna šteta tek treba da se utvrdi kada nadležni obiđu teren.                                   

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)