OPŠTINSKI ODBOR PRAVE CG-BUDVA: Dajemo potpunu podršku predsedniku Opštine Budva Marku Batu Careviću

V. KADIĆ

14. 01. 2021. u 20:38

NAKON sve češćih informacija da je proces konstituisanja lokalne vlasti u Budvi zapao u problem zbog navodnih višestranih borbi za funkcije, fotelje i pozicije, osećamo potrebu uz ozbiljnu dozu odgovornosti da obavestimo građane Budve da je stav Prave Crne Gore - Prave Budve, kao jednog od aktera pomenutog procesa, isključivo orjentisan ka jednom cilju i svi potezi koje preduzimamo povodom toga su u službi tog cilja.

ОПШТИНСКИ ОДБОР ПРАВЕ ЦГ-БУДВА: Дајемо потпуну подршку председнику Општине Будва Марку Бату Царевићу

Foto: Prava Budva

Da bismo pokazali našu iskrenu želju za tim spremni smo da se odreknemo svih funkcija i pozicija koje nam pripadaju, a kako bismo u konačnom doprineli uspešnom razrešenju novonastale situacije i kako bi građani napokon mogli da računaju da su dobili vlast kakvu zaslužuju i kakvu su birali.

Smatramo da je naš jedini zadatak uspešno formiranje lokalne samouprave i kao takav treba da bude isključiv, saopštio je Aleksandar Franeta, predsednik IO Prava Budva - Prava Crna Gora.

-Pred nama je jedna od najtežih godina u modernoj istoriji grada i u takvoj situaciji svako treba da da svoj doprinos kako bi Budva konačno dobila organe vlasti i kako bismo mogli da se okrenemo rešavanju nagomilanih problema u gradu. U skladu sa tim, dajemo potpunu podršku predsedniku Opštine Marku Batu Careviću, kao i naporima koalicije koju zastupa, a pritom ne izlazimo iz okvira postizbornog sporazuma koji smo postigli sa partnerima iz trećeg bloka. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave