ADVOKAT O SASLUŠANJU U KOTORU: Brano ne nosi oružje, ono je pronađeno kod njegovog prijatelja

B. Dabić

07. 01. 2021. u 16:56

Prijatelj Branislava Brana Mićunovića tokom saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu Kotor priznao je da je njegovo oružje koje je policija pronašla tokom pretresa dva vozila na Badnji dan u Budvi. Uz Mićanovića privedeni su, i određeno je tužilačko zadržavanje Savi Vujoviću i Srđi Mićunoviću.

АДВОКАТ О САСЛУШАЊУ У КОТОРУ: Брано не носи оружје, оно је пронађено код његовог пријатеља

Foto V. K.

Ovo je potvrdio branilac Danilo Mićović. Međutim, advokat nije bio voljan da precizira koji od njih dvojice je priznalo da je oružje njegovo, dodajući da će brzo javnost o predmetnom događaju biti obaveštena saopštenjem Uprave policije

Mićović je takođe kazao da Sava Vujović i Srđa Mićunović nisu telohranitelji već prijatelji Brana Mićunovića

Mićović je za Novosti kazao da su Mićunović i njegovi prijatelji, na Badnji dan oko podne izašli iz hotela „Splendid“ i uputili se ka Budvi. Krenuli su u dva automobila.

- Oružje nije pronađeno u vozilu u kome je bio Mićunović. Mićunović ne nosi oružje - kazao je advokat Danilo Mićović koji je potvrdio da je Mićunović priveden nakon što je napustio hotel „Splendid“.

- On je pošao kući na Badnji dan sa namerom da ga proslavi u krugu svoje porodice u Budvi. Navodi da je krenuo na Cetinje na nalaganje Badnjaka nisu tačni - kazao je Mićović

Na službenom parkingu stanice nakon što su Mićunović i njegovi saputnici privedeni parkirano je vozilo u kome je pronađeno oružje.

Mićunović se decenijama dovodi u vezu sa mnogim kriminalnim aktivnostima, ali nikad mu ništa od toga nije dokazano. Takođe, slovi za osobu veoma blisku porodici Đukanović.

Privođenje Mićunovića ocenjuje se kao čin kojiim je poslata poruka da u Crnoj Gori više nema nedodirljivih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)