JOANIKIJE POBEDIO KORONU! Episkop negativan na testu, organizam stvorio imunitet!

M. S.

28. 11. 2020. u 20:39

ЈОАНИКИЈЕ ПОБЕДИО КОРОНУ! Епископ негативан на тесту, организам створио имунитет!

Foto L. Zeković

EPISKOP budimljansko-nikšićki Joanikije pobedio je koronu!

Nakon sprovedenih kontrolnih laboratorijskoh, dijagnostičkih i fizikalnih pregleda lekari su izrazili zadovoljstvo dobrim opštim stanjem Njegovog preosveštenstva Episkopa budimljansko-nikšićkog i administratora Mitropolije crnogorsko-primorske g. Joanikija, i konstatovali da je lečenje uspešno privedeno kraju, saopštila je u subotu veče Eparhija budimljansko-nikšićka.

- Serološkim testom utvrđeno je odsustvo IgM i prisustvo IgG antitela, te se može reći da je organizam stvorio imunitet na korona virus. Po trenutno važećim epidemiološkim merama zakonski period samoizolacije episkopa Joanikija je istekao, a takođe i period izolacije namenjen za odmor i oporavak koji je određen od strane lekara. Episkop će po preporuci lekara  započeti kontrolisan i postepen povratak pastirskim dužnostima. Ovim putem, u ime ejpiskopa Joanikija, kao i u ime Eparhije budimljansko-nikšićke, izražavamo zahvalnost menadžmentu i medicinskom kolektivu Opšte bolnice Berane, na uloženom trudu i pokazanom profesionalizmu prilikom potrebnih dijagnostočkih pregleda i pružanja medicinskih usluga za vreme episkopovog kućnog lečenja. Osobitu,  srdačnu blagodarnost iskazujemo lekaru episkopa, đakonu dr Nikodimu Radenoviću i medicinskim sestrama Branki Delević i Dijani Čukić - saopšteno je iz iz Eparhije budimljansko-nikšićke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Neimar

29.11.2020. 04:04

Nek bog Srbe barem sa neke strane obraduje zelimo jos dugog zivota i dobrog zdravlja i da još vodi Srbski brod u Crnoj Gori u mirne vode i mirnoj luci vidite da ova budala Đukanović više nezna šta će pa ambasadora Srbskog izgoni koji je rođeni Crnogorac bog je sudija svačiji