DPS PUCA PO ŠAVOVIMA: DF otkrio koji je poslednji plan odlazećeg režima (VIDEO)

Novosti online

20. 10. 2020. u 18:00

ДПС ПУЦА ПО ШАВОВИМА: ДФ открио који је последњи план одлазећег режима (ВИДЕО)

Foto AP

VEĆINA u prošlom Administrativnom odboru bila je produžena ruka sramnog GST-a, korumpiranog tužilaštva i sudstva u obračunu sa DF-om, od afere državni udar do navodnog pranja para, smatra poslanik Demokratskog fronta (DF), Jovan Vučurović .

- Nazovi kolege su više puta podržale skidanje imuniteta liderima DF, pa su poslanici DF ostajali ovde u skupštini da na svaki mogući način spreče hapšenje naših drugova, pa je taj odbor kažnjavao poslanike, ali nisu uspeli da zaustave DF, itd…

Duga je lista tih nepočinstava većine u odboru, koji su u stvari samo pratili naredbe svoga šefa.

Taj šef, kao što vidimo, ne miri se sa voljom građana, pa se po njegovim instrukcijama pokušava stvoriti privid kako se ništa nije promenilo 30. avgusta.

Među tima koji šire laži i tu maglu prednjači sramni javni servis, koji što prije mora da se reformiše, a tu je i ministarstvo odbrane koje pokušava da izazove incident na Sinjavini.

Taj koji se predstavljao kao ministar godinama je brukao vojsku, pa je sad riješio da na isti način završi mandat.

Dakle, DPS se raspada, ali neki kraci te kriminalne hobotnice ne miruju i mora se beskompromisno poraditi na tome da ti kraci korupcije, kriminala i izdaje budu odsečeni.

I uvek se moraju pominjati zločini bivšeg režima, da nam se nešto slično ne bi ponovilo.

Pred budućim predsednikom i članovima administrativnog odbora je ozbiljan zadatak, da ovaj odbor vode na kvalitetno, časno i pravedno, dakle sve suprotno od toga na koji način je vođen u prethodnom periodu - rekao je on.

(Borba.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)