KRST NOSITI NAMA JE SUĐENO: Podrška Amfilohiju stiže i sa primorja - u Boki osvanuo veliki bilbord sa likom mitropolita (FOTO)

V.K.

13. 10. 2020. u 14:27

PODRŠKA mitropolitu crnogorsko-primorskom Afmilohiju za brzo ozdravljenje stiže i sa primorja.

КРСТ НОСИТИ НАМА ЈЕ СУЂЕНО: Подршка Амфилохију стиже и са приморја - у Боки освануо велики билборд са ликом митрополита (ФОТО)

Foto: V.K.

U Boki kotorskoj postavljen je bilbod, sa mitropolitovom slikom, na kojem piše:„Krst nositi nama je suđeno – Boka je uz svoga Vladiku“.

Mitropolit Amfilohije se od 6.oktobra nalazi u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici. On je inficiran virusom korona, ali je njegovo zdravstveno stanje stabilno.

Vladika je okružen velikom brigom lekara i drugog medicinskog osoblja, što mu i te kako olakšava boravak u bolnici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu