Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je da se ne slaže niti podržava izjavu nosioca liste “Za budućnost Crne Gore” Zdravka Krivokapića o navodnom poslovnom aranžmanu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i crnogorskog predsednika Mila Đukanovića u, kako navodi, projektu “Beograd na vodi”.

Boris

21.09.2020. 11:20

Krivokapić dobro zna šta je istina i nema šanse da povuče izjavu. A Milan Knežević i Andrija Mandić možda i jesu "uživali" neku podršku od Vučića, a da ostali nisu znali, pa se sada oglašavaju.

miki

21.09.2020. 11:24

Evo da kazem, ja sam Srbin iz CG glasao sam za Krivokapica a ne za tebe, Medojevica i Mandica. Objasni nam Knezevicu kako onda Marovic godinama boravi u Beogradu iako je zvanicno na potjernici? Reci nam kako medije zajedno kontrolise Beba Popovic u Cg i Srb. A vi u Novostima ako ste stvarno nezavisni pustite ovaj moj komentar.

Ranka

21.09.2020. 12:05

Evo par činjenica, ako nekome nešto nije jasno. Krivokapić je Amfilohijev čovek, a znamo šta Amfilohije radi već decenijama. Proklinje sve srpske političke vođe od Miloševića, Đinđića pa do Vučića i Dačića. Amfilohije jedino nije nikad proklinjao svog dobrog prijatelja Đukanovića. Druga činjenica je da se Krivokapić izjašnjava kao Crnogorac. Ništa tu više ne treba dodavati osim da će tim izjavama da postane novi omiljeni lik srpske opozicije, koja je do juče tugovala nad Milovim porazom. Knežević i Mandić su se grdno prevarili isturivši takvog čoveka na čelo svoje koalicije.

Kiza

22.09.2020. 21:00

@Ranka - Дај млада, леба ти, појасни нам мало тај коментар?! "...Amfilohije jedino nije nikad proklinjao svog dobrog prijatelja Đukanovića..." Значи Ђукановић је у сарадњи са Амфилохијем сам себе срушио са власти?!? "Ђоле, зашто си се сам себе ударио? - Зато што волем, зато што волем!" Само питам....

Branko

21.09.2020. 12:18

Da nije bilo Krivokapica i litija,Mandic i Knezevic bi i dalje bili opozicija. Treba da su zahvalni tom covjeku kao i Dritanu i Aleksi i da se sklone i puste ovu novu garnituru da povede ovu zemlju onim putem koji je za sve najbolji.

Ivan

21.09.2020. 12:47

Uopšte mi nije jasno zašto pravite takve priče o Vučiću koje uopšte ne odgovaraju istini a ni poboljšanju situacije u CG. To da li Milo Djukanović pere pare preko Beograda na vodi, ne bih rekao, jer niko ne seče granu na kojoj sedi. Jedan prijatelj iz Albanija mi je rekao :"Da je Milo imao ovakav antisrpski stav i ovakvo raspoloženje naroda prema Srbiji i srbima u CG još od samog početka, danas bi crnogorce tražili sa lupom kao iglu u plastu sena. Jer da smo uspeli da vas Srbe u CG desetkujemo pre 20 godina i na njihovo mesto doselimo albance danas bi crnogorci bili raritet u sopstvenoj državi, a onog trenutka kad Crnogorske kćeri postanu Albanske supruge, tog trenutka nestaje i Crnogorske države. To bi bila logina posledica, jer nenasilna albanizacija prati prirodnu selekciju i niko ne bi mogao da nas optuži za nasilno proterivanje manjina i sl. gluposti. Smešno je to što ovi nazovi Crnogorci nisu ni svesni da treba da zahvale Srbima za to što još uvek postoje,mrsko je to što moram da kažem ali je istina. Da nije Srbije ta šačica ostrašćenih ljudi koja sebe iz ostrašćenog ponosa naziva Crnogorcima bila bi albanizovana tj. progutana i prirodnim putem asimilovana u projekt velike Albanija i o tome dalje nema govora, kao što se kap vode gubi moru tako i ovo. Za to što neki još uvek mogu s ponosom sebe da se nazovu Crnogorcima, e za to ne treba zahvaliti nikom drugom no Srbiji, inače bi se odavno druga pesma pevala.