SARADNICA odlazećeg vojnog ministra Crne Gore Predraga Boškovića, Alma Ljuljanaj Jovićević, koja obavlja posao čelnika Direktorata za materijalne resurse u Ministarstvu odbrane, pozvala je na svom Fejsbuk profilu građane “na bunt”.

Toma

03.09.2020. 15:19

Pa i jeste sadasnja vlast okupatorsko montenegrinsko natovska. Nema druge vlasti u Crnoj Gori?! A vidi majica joj kaze Always Love. Ili je nepismena ili licemer. Ili oboje.

Rashki

03.09.2020. 15:20

Презиме њене фамилије је изворно Љуљановић и припада племену Кучи Веома славна фамилија из давнина! Закључак се сам намеће.

Cuci

05.09.2020. 11:37

@Rashki - Хахахха, добро је, убедио си себе, сад само још и друге , ххаха..још Кучи, ни мање ни више, е имаш смисла за хумор

EvGenije

03.09.2020. 15:44

"...da zajedno izrazimo bunt prema okupatorsko nacionalističkoj vlasti" kaže ona. Zar nisu još uvek na vlasti Milo i DPS (o crnogorskoj "dubokoj državi" u kojoj je Milo srateški rasporedio poslušnike, pa i dotičnu, da ne govorimo), bar do konstituisanja novog parlamenta i izbora nove vlade? A da je Milova i vlas DPS šovinistička, jeste. Nit poriču, nit se stide. U lopova nema stida.

TONY

05.09.2020. 07:06

"Stotinu bi promjenila vjera da učini što joj srcu drago."E sad ova stručna "dama" nek objasni koja je to okupatorska vlast.Ovi što još nijesu konstuisali Vladu ili oni koji su 30 godina širili mržnju po C G radi jednog čovjeka koji je trebao da je bilo sreće davno biti u Hagu.Ko je širio tu nacionalističku mržnju pitam "Damu" svih ovih godina.I to danas radite a zna se izreka."Zamuti pa vladaj"E to činite 30 godina.Ne pričaju brat sa bratom,kum sa kumom,komšija sa komšijom i ko je tome doprinio osim Milo i oni kojima je stalo da zadrže ono opljačkano!!!"Mlada i slatka Almo..

Voja

05.09.2020. 08:29

Mustafa ostaje Mustafa, sa ovakvim stavom Mustafa nikada neće biti čovek. Ovako izgleda njegova istina o Srebrenicikada se izvuče iz konteksta cele priče koja se dešavala na prostoru BIH. Još nisam čuo ili video da je neko iz muslimanskih krugova objektivno govorio o tom nesrećnom sukobu.