U HERCEG NOVOM IZLAZNOST 75,44 ODSTO: Koalicija "Mir je naša nacija" očekuje pobedu opozicije!

V.V.

30. 08. 2020. u 21:13

PREMA informacijama hercegnovske OIK izlaznost je u ovom gradu bila do 19 I 30 75,44 odsto i nije bilo neregularnosti saopštila je predsednica OIK Mirjana Ivanović.Sva biračka mesta zatvirena su u 20 sati.

У ХЕРЦЕГ НОВОМ ИЗЛАЗНОСТ 75,44 ОДСТО: Коалиција Мир је наша нација очекује победу опозиције!

Foto: D. Milovanović

Stevan Katić, predsednik Opštine Herceg Novi i kandidat za poslanika na listi „Mir je naša nacija"  izjavio je da mu je drago zbog velikog odziva građana.

- Očekujem da se u Crnoj Gori dogode dugo očekivane promene, a mislim da su one toliko blizu, da nikad nisu bilu bliže nego što je današnji 30. avgust. Važno je da svi naši uvaženi građani ostanu pribrani i mirni, dostojanstveni da mirno sačekamo  veliku pobedu - poručio je Katić.

Foto: V.V.

Stevan Katić

Tamara Vujović, savetnica predsednika Opštine i kandatkinja za poslanicu na istoj listi ocenila je današnje izbore kao praznik demokratije.

- Očekujem da se na ovim izborima kruniše demokratija smenom vlasti, mirnom promenom - poručila je Vujović.

Foto: V.V.

Tamara Vujović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (11)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom