PRIJAVA ZA APLIKACIJU “NEKA OSTANU DOMA”: Reakcija Nove srpske demokratije

V.K.

26. 08. 2020. u 13:03

ПРИЈАВА ЗА АПЛИКАЦИЈУ “НЕКА ОСТАНУ ДОМА”: Реакција Нове српске демократије

Foto: NSD

MILUTIN Đukanović, predsednik Izvršnog odbora Nove srpske demokratije obratio se saopštenjem povodom prijave za aplikaciju "Neka ostanu doma".

- Gospodo iz Agencije za zaštitu ličnih podataka, vi koji ste protivustavno objavili spisak naših sugrađana zarobljenih u samoizolaciji tokom epidemije koronom, očigledno želite da zaštitite one koji, takođe protivustavno, glasaju. I jedni i drugi pokušavate da spasite kriminalni režim, od kojeg se narod Crne Gore konačno oprašta 30. avgusta. Aplikacija i kompletna akcija pod imenom “ Neka ostanu doma” je smišljena baš zbog toga što, između ostalih, ni vaša institucija nije radila svoj posao, već se bavila skrivanjem, a ne otkrivanjem nepravilnosti vezanih za lične podatke građana, saopštio je Milutin Đukanović, obaveštavajući da je predmetna aplikacija ispunila njihova očekivanja i da su uz pomoć građana došli do dragocenih podataka “o osobama koje pokušavaju da kroje sudbinu stanovnika opustošene Crne Gore, dok sami uživaju u blagodetima pravnog, ekonomskog i socijalnog ambijenta Zapadne Evrope.”

- Kako takozvani pravni sistem ove države, koji je u službi režima, ne želi da procesuira ove osobe, iskoristićemo dobijene podatke da bi zemlje u kojima ovi prestupnici žive, izvršile reviziju njihovog statusa, jer ne može se na osnovu prava iz prebivališta u Crnoj Gori glasati ovde, a primati socijalna pomoć u Nemačkoj ili Luksemburgu. Kako smo zaključili bazu dobijenih podataka, sredili spiskove, razvrstali ih po zemljama i poslali ih njihovim odgovarajućim službama, odlučili smo da vam potpuno besplatno ponudimo našu aplikaciju, kako biste, pod rukovodstvom tasta premijerovog sina, mogli da unapredite svoju borbu protiv izbornog kriminala - poručio je Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)