ŠOKANTNA ISPOVEST Bivši telohranitelj Fahrudina Radončića: Od Mila smo pod rotacijom dovozili vreće para od droge u Sarajevo (VIDEO)

Novosti online

20. 08. 2020. u 09:26

ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ Бивши телохранитељ Фахрудина Радончића: Од Мила смо под ротацијом довозили вреће пара од дроге у Сарајево  (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

ARBIN Cibra, bivši telohranitelj Fahrudina Radončića, bosanskohercegovačkog političara i novinara, poznat kao utemeljitelj lista "Dnevni Avaz", izneo je šokantno svedočenje o povezanosti Mila Đukanovića sa švercom droge i njegovim ilegalnim poslovima sa Radončićem i Naserom Keljmendijem.

- Đukanović je dolazio u kuću Radončića u Sarajevo. Radončić je organizovao i provod za Mila u restoranu sa trbušnim plesačicama, kojem je prisustvovao i Naser Keljmendi. Tu je bio i Ekrem Lekić, koji je i dolazio kod Mila u Crnu Goru. Preko Keljmendija su pomenuti organizovali brojna ubistva. Takođe, često smo dolazili u Crnu Goru kod Mila. Jednom prilikom smo se sastali sa Veselinom Veskom Barovićem, bliskim saradnikom Mila Đukanovića i najvećim tajkunom u Crnoj Gori. Sastanak s Milom i Radončićem održan je kod Kotora u hotelu "Splendida". Iz CG smo blindiranim vozilima dovozili vreće para u Sarajevo. Milo Đukanović je posredovao da bismo pod rotacijom došli u Sarajevo Keljmendijevim autom. Niko nas nije zaustavio. Taj novac je Radončić ubacivao u legalne tokove, između ostalog i u svoj toranj. To je novac od trgovine drogom - istakao je Cibra.

Šta je još o mutnim poslovima Mila Đukanovića, Fahrudina Radončića i Nasera Keljmendija, izjavio Arbin Cibra, pogledajte i poslušajte u video prilogu.


(Glas javnosti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Kum

20.08.2020. 11:07

Da se razumemo, nije ovo nikakva tajna. Zna se odavno da svi navedeni rade za albansku mafiju koja je pod pokroviteljstvom tajne sluzbe najmocnije drzave sveta. Glavni sef im je gdin Cazim Osmani, isti onaj sto je srpske pevaljke vodao po svojim jahtama i demonstrativno se vozao centrom Beograda gde ga niko nije smeo pogledati popreko. Svi srpski kriminalni klanovi (posebno oni koji rade sa drogom) su u rukama te ekipe. Sve se zna ali niko ne sme da mrdne prstom protiv njih.

USAID IMF etc

22.08.2020. 01:47

I`m a foreigner that has been visiting MNE for the past 5-6 years often. I find it a gangsters paradise! Everything from organized criminal organizations like Lovcen insurance companies to poor service results by other cartel like operations. The drug business and laundering cash is the only business they seem to do naturally.