PRAZNE PLAŽE: Otkriveno šta se krije iza kraha turističke sezone Crne Gore

V.K.

18. 08. 2020. u 14:21

- NACIONALNO koordinaciono telo nastavlja da radi protiv Crne Gore i svih njenih građana, što je i očekivano jer je formirano kao posluga režima i popunjeno najodanijim ljudima Mila Đukanovića.

ПРАЗНЕ ПЛАЖЕ: Откривено шта се крије иза краха туристичке сезоне Црне Горе

FOTO: B. PANTIC

Potvrda da su njihove aktivnosti direktno usmerene protiv države i građana je potpuni krah turističke sezone, prazne plaže, ugostiteljski objekti, privatni smeštaj...

Jer, zbog nesposobnosti NKT-a i njihovog pokušaja da muku naroda iskoriste za predizbornu kampanju DPS, ispašta i ispaštaće čitava Crna Gora - izjavio je Jovan Vučurović, kandidat za poslanika koalicije Za budućnost Crne Gore.

- I umesto da upute izvinjenje građanima, i da ne zloupotrebljavaju svakodnevno prostor na javnoj sceni, oni nastavljaju sa podrškom partijskim aktivnostima DPS-a, sa širenjem mržnje prema SPC i pravoslavnim vernicima.

Ponašanje NKT-a potvrđuje naš stav da je DPS najveći neprijatelj budućnosti Crne Gore i njenih građana. Oni su čak i ovo teško vreme pandemije iskoristili da napune džepove svojim tajkunima, a za građane nije ostalo ništa. Koalicija Za budućnost Crne Gore se bori za drugačije odnose u ovoj zemlji, da budućnost pripada svima, a ne samo izabranima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)