KOALICIJA „MIR JE NAŠA NACIJA“: Ko još veruje u laži DPS autokrata?

M.D.

14. 08. 2020. u 18:59

КОАЛИЦИЈА „МИР ЈЕ НАША НАЦИЈА“: Ко још верује у лажи ДПС аутократа?

Foto: Demokratska CG

POSLEDNJIH dana građani opštine Pljevlja ismevaju nova lažna obećanja DPS autokrata i pričaju viceve o aerodromima, prugama i obećanih 100 miliona eura Duška Markovića, saopštili su iz koalicije „Mir je naša nacija“.

- Umesto da objasnite građanima gdje je cementara sa 1000 radnih mesta, gde je drugi blok Termoelektrane, gde su zgrade za penzionere i vojnike, gdje su asfaltirani putevi, gdje su toplifikacija i Toplana, gdje je pruga Pljevlja - Bijelo Polje, šta je sa šumama i rekama, zašto i dalje nema ni jedna jedina investicija i zašto nema niti jedno jedino novo radno mesto, vi se hvalite Domom kulture koji se gradi 15 godina, Pljevaljskim parkom koji postoji više stotina godina i projektom centra grada koje ste prepisali od Demokrata, kazali su iz koalicije „Mir je naša nacija“ pitajući da li misle da se građani Pljevalja ne sećaju da ste otpustili 5000 radnika?

- Mislite li da ne vide kako su na stotine vaših funkcionera postali milioneri? Sve ste uništili i rasprodali, od šuma, reka i polja, preko fabrika i zgrada, pa do imovine verskih zajednica- kazali su iz koalicije „MIR JE NAŠA NACIJA“ dodajući da ako su mislili da udbaškim podmetačinama iz ideološko identitetske laboratorije u vidu grafita po zidovima podele građane i da na krilima mržnje i svađa opet politički profitiraju, ovoga puta su se prevarili.
-Ništa vam neće pomoći da zaustavite proces pomirenja Crne Gore. Neće vam uspeti da posvađate braću, kolege, komšije i prijatelje. Uzalud su vam pritisci, špijuniranja i kažnjavanja koalicije „MIR JE NAŠA NACIJA“ koja vam je trn u oku, koja razara vaše redove i raskrinkava vašu politiku mržnje i kriminala. Zato nema dana kada neko iz vaših redova ne pristupi našoj koaliciji- saopštili su iz koalicije „Mir je naša nacija““.
                                                       

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)