SKANDALOZNA IZJAVA CRNOGORSKOG UGOSTITELJA: Sirotinja ne treba da letuje, Bosanci samo troše asepsol (VIDEO)

Novosti online

14. 08. 2020. u 16:10

KATASTROFALNO loša turistička sezona za ugostitelje iz Crne Gore, teško pada i meštanima i ugostiteljskim radnicima.

СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА ЦРНОГОРСКОГ УГОСТИТЕЉА: Сиротиња не треба да летује, Босанци само троше асепсол (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Ipak, čak i onaj mali broj turista koji trenutno boravi u Crnoj Gori, našao se na udaru jednog od ugostitelja, jer, kako je rekao, nema od njih koristi, već samo štetu, jer mu troše sredstvo za dezinfekciju.

Ilija Armenko, turistički radnik i predsednik zakupaca plaža, prilikom gostovanja u jutarnjem programu Vijesti "Boje jutra" neprijatno je iznenadio, kako trenutne goste, tako i one koji će od sutra moći da uđu u Crnu Goru.

Naime, iako je sezona jako slaba, on je našao manu u vidu turista iz Bosne i Hercegovine, koji, kako je rekao, možda prave profit hotelima, ali njemu stvaraju minus u poslovanju, jer mnogo troše asepsol.

- Hotel se pre dva dana napunio Bosancima. Ali od njih, sem hotela, nema tu ništa. Hoteli će nešto zaraditi, gužva se stvara, kakva je to politika, ja to nikada neću razumeti. Oni će nešto da zarade, mi ostali... Eto, dođu, prođu, slikaju se... Ja makar od tih gostiju nikad nisam imao štete, a sad imam štete, jer mi onaj alkohol troše. Uđu, slikaju se i ne mogu da se nakupujem asepsola - rekao je on.

Armenku smeta i, kako kaže, sirotinja. NJemu, pored Bosanaca, smetaju i ljudi koji dođu na letovanje u Crnu Goru sa 200 evra u džepu, dok on ide na Kopaonik sa hiljadu evra.

- Ne želim nikoga da ponizim, ali hoću da vam kažem, nije letovanje za svakoga. Ovde dođu sa 200 evra u džepu da letuje. Kupi hamburger, 2 evra i pređe dan. Ako hoćemo ozbiljno da se bavimo turizmom, moramo da dovedemo bogate goste, a za domaće moramo da napravimo jednu destinaciju - rekao je Armenko.

NJegova izjava, podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama, te su reakcije mahom bile negativne, kako iz Srbije, tako i iz Crne Gore.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (58)

SRAMOTA NA JUGU SRBIJE: Šta su mladencima doneli u koverti - svekrva raširila priču po celom komšiluku