PRETNJE MEDOJEVIĆU IZ LUKSEMBURGA: Ko stoji iza Vahida Drpljanina?

V. K.

23. 07. 2020. u 15:04

LIDER Pokreta za promene Nebojša Medojević dao je izjavu u podgoričkom Centru bezbednosti povodom prikupljanja dodatnih informacija zbog krivične prijave, koju je advokat Dražen Medojević predao protiv Vahida Drpljanina iz Luksemburga zbog pretnji koje je porodica Nebojše Medojevića dobila - saopšteno je iz te partije.

ПРЕТЊЕ МЕДОЈЕВИЋУ ИЗ ЛУКСЕМБУРГА: Ко стоји иза Вахида Дрпљанина?

Foto: Novosti

- Imajući u vidu, da je izvesni Vahid Drpljanin uputio ozbiljne pretnje članovima porodice lidera PzP-a, službenici UP će danas uputiti hitan zahtev Interpolu u Luksemburgu, kako bi priveli i saslušali ovo lice. S obzirom na tvrdnje Vahida Drpljanina i njegovom sopstvenom priznanju, da on uredno dolazi na glasanje u Crnu Goru, prema svim dostupnim informacijama, on nije državljanin Crne Gore. Sasvim su jasne namere ovog lica, kao i to da je motiv političke prirode, a njegovi inspiratori, se nalaze ovde, te stoga verujemo da ce UP u najskorijem roku rešiti ovaj slucaj, ističe se  u saopštenju Pokreta, dodajući da je Drpljanin u međuvremenu obrisao svoj profil na FB i svu komunikaciju sa Medojevićem.

- Medojević je prethodno snimio svu komunikaciju i dostavio CB Podgorica. Medojević očekuje hitno hapšenje Drpljanina i istragu da li iza njegove pretnje stoji DPS, narkomafija bliska režimu ili terorističke organizacije islamskih ekstremista – upozoravaju iz PzP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024