OTKRIVEN IDENTITET POGINULIH: Mladići od 18 godina stradali u Nikšiću (FOTO)

S.Đ./V.K.

18. 07. 2020. u 22:12

Dva mladića su poginula, dok je jedna osoba teško povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila na magistralnom putu Nikšić – Danilovgrad u mestu Brlja.

ОТКРИВЕН ИДЕНТИТЕТ ПОГИНУЛИХ: Младићи од 18 година страдали у Никшићу (ФОТО)

Foto: V.K.

Kako nezvanično saznajemo, poginuli su Nikšićani A.V. (18) i D.D. (18), dok je teško povređen N.D (18), takođe iz Nikšića koji je nakon ukazane pomoći transportovan u Klinički centar Crne Gore u Podgorici.

Do nesreće je došlo prilikom sudara "opel korsa" cetinjskih registarskih oznaka tablica i šleper nikšićkih tablica.

Foto: V.K.

Prvi rezultati istrage ukazuju da se „opel", u kome su se nalazile tri muške osobe, kretao iz Nikšića, dok se šleper uključivao sa benzinske stanice.

- Za sada se ne može sa sigurnošću reći kako je došlo do ove teške nesreće. Veruje se da se opel kretao neprilagođenom brzinom udario u zadnji kraj šlepera i od siline udarca se odbio pored puta - kazao je sagovornik Novosti.

Foto: V.K.

Direktor Opšte bolnice dr Ilija Asanin kazao je da medijima da je mladić koji je preživeo nesreću nakon urađene dijagnostike i ukazane pomoći zbog kraniotraume i povreda grudnog koša upućen u KCCG na kliniku za neorohirurgiju.

Uviđaj obavljaju pripadnici Nk CB u prisustvu ODT-a Vjere Mićunović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima