Izbori u Crnoj Gori krajem avgusta ili početkom septembra: Đukanović posle konsultacija sa predsednicima dela parlamentarnih partija

Novosti online/M. S.

16. 06. 2020. u 19:46

Parlamentarni izbori u Crnoj Gori biće održani krajem avgusta ili početkom septembra. Traži se optimalan termin. Smernice su takve da lokalni i parlamentarni izbori budu održani istog dana.

Izbori u Crnoj Gori krajem avgusta ili početkom septembra: Đukanović posle konsultacija sa predsednicima dela parlamentarnih partija

Foto: Nenad Mandić

Ovo je kazao predsednik Crne Gore Milo Đukanović posle konsultacije sa predsednicima dela parlamentarnih partija, uglavnom onih koje čine parlamentarnu većinu, dok je kompletna opozcija bojkotovala konsultacije, što po njegovim rečima nije iznenađujuće, jer time prave alibi za izborni ishod.

- Varaju se svi koji misle da litije i bilo kakvi skupovi izazivaju strah vlasti i da mogu ugroziti temeljne vrednosti društva. SPC je pokazala da joj nije najvažnija sadržina Zakona o slobodi veroispovesti, već da manipulisanjem verskim osećanjima ljudi žele da da dovedu do promene vlasti u Crnoj Gori. Predsednik države, bio on vernik ili ateista, ima pravo da pronalazi rešenja za pitanja koja opterećuju crnogorsko društvo, kazao je Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati