PRETIO VIŠESTRUKIM UBISTVIMA: U Tuzima kod Podgorice uhapšen maloletnik, pronašli mu replike oružja (FOTO)

M. SEKULOVIĆ

17. 03. 2024. u 18:23

PO NALOGU po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, u Tuzima su službenici Sektora za borbu protiv kriminala zaduženi za suzbijanje visokotehnološkog kriminala lišili slobode maloletnog A. S. (17) zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda. 

ПРЕТИО ВИШЕСТРУКИМ УБИСТВИМА: У Тузима код Подгорице ухапшен малолетник, пронашли му реплике оружја (ФОТО)

Uprava policije

On je u petak mejlom uputilo poruku preteće sadržine na adresu Srednje elektrotehničke škole „Vaso Aligrudić" u Podgorici, zapretivši višestrukim ubistvima.

- Policija je po nalogu nadležnog suda izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi ovo maloletno lice i tom prilikom je pronađeno i oduzeto 20 komada Airsoft oružja (replike original oružja), od čega su dva komada predmet krivičnog dela. Osim toga od maloletnika je oduzet računar i mobilni telefon - saopštila je povodom ovog događaja Uprava policije Crne Gore, koja će zbog izazivanja panike i nereda koje je maloletno lice prouzrokovalo slanjem pretećih mejlova, protiv A.S., oca osumnjičenog maloletnika, podneti prekršajnu prijavu zbog zanemiravanja deteta, shodno članu 37 Zakona o zaštiti od nasilja u porodici. 

PRETNjA

Srednja škola "Vaso Aligrudić" u Oidgorici dobila je u petak u 2.32 sata preteći mejl u kojem se navodi da će u petak 15. marta 2024. godine doći do bloka škole sa tri granate, pištoljem i mitraljezom.

-Imaću dovoljno municije da ubijem svakoga. Kada stignem, neće biti nikoga spasenog. Ako vidim bilo koga, pucaću. Boriću se do smrti, svaki nastavnik, svaki učenik, molim vas, poslušajte moje upozorenje, budite na oprezu i budite spremni. Svima koji ovo čitaju, srećno sutra, neću pokazati apsolutno nikakvu milost - pisalo je u pretećem mejlu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...