SESTRA JE VRIŠTALA, NIJE MU OSTAVIO ŠANSU DA PREŽIVI: Slike sa mesta zločina u centru Bara, surova likvidacija - obračun škaljaraca? (FOTO)

B. DABIĆ

27. 02. 2024. u 19:07

SUROVO ubistvo u centru Bara, gde je više smrtonosnih hitaca isapljeno u Baranina Edmonda Mustafu (29) je, prema prvim rezultatima istrage, obračun unutar škaljarskog klana.

СЕСТРА ЈЕ ВРИШТАЛА, НИЈЕ МУ ОСТАВИО ШАНСУ ДА ПРЕЖИВИ: Слике са места злочина у центру Бара, сурова ликвидација - обрачун шкаљараца?  (ФОТО)

B.Dabić

Nepun sat nakon što su odjeknuli hici iz vatrenog oružja, policija  je u prigradskom naselju Bjeliši uhapsila osumnjičenog Dina Ibrahimovića( 28) iz Bara, zbog sumnje da je u centru grada likvidirao Edmonda Mustafu.  On se trotinetom, noseći kacigu na glavi udaljio sa mesta zloćina.

Dojučerašnjem "kolegi" iz škaraljskog klana, ubica nije ostavio šansu da prežvi. Lekari hitne pomoći su nepunih pet minuta nakon isapljenih hitaca zatekli Mustafino telo bez znakova života samo konstatovali smrt. Osumnjičeni za ubistvo je u njega ispalio 10-tak  hitaca, i to s leđa.

Šta je motiv surovog ubistva koje je počinjeno pred sestrom žrtve, za sada se samo nagađa.

Tužiteljka Višeg državnog tužilaštva Irena Burić je potvrdila da je uhapšen D.I, koji se sumnjiči za ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Priveden je i saslušan u Višem tužilaštvu u Podgorici. Sumnjiči se da je direktni izvršilac ubistva. Tužiteljka je kazala da trenutno ne može govoriti o motivu, ali da će se istražiti svi aspekti relevantni za slučaj.

Ubica je čekao da Mustafa izađe iz stana, odakle se sa sestrom uputio ka parkiranom automobilu. Iako je ugao ulica Maršala Tita i Popa Dukljanina veoma prometan oko devet sati ujutro, ubica je prišao s leđa, i sa udaljenosti od 10 metara ispalio smrtonosne hice, a zatim pobegao motorom. Nesrećna devojka je vrištala i pozivala  u pomoć.

Policija je pronašla i automatsku pušku za koju se pretpostavlja da je koristio osumnjičeni Ibrahimović.

Inače, prema  policijskim evidencijama, Mustafa i Ibrahimović su pripadali škaljarskom  klanu. Osumnjičeni Ibrahimović (28) je bio na poternici MUP-a i zbog ubistva "kavčana" Šćepana Roganovića iz Herceg Novog koje se dogodilo februara 2020. u Herceg Novom. Za ovo ubistvo prvooptuženi je odbegli Igor Vukotić (43), brat ubijenog Jovice posle čijeg ubistva u Instabulu je i preuzeo liderstvo u klanu. Na spisku optuženih za ubistvo Roganovića su još četvorica "škaljaraca".

BONUS VIDEO - SNIMAK ZVERSKOG UBISTVA STEFANA SAVIĆA: Mladića krvnički tuku i ubadaju nožem

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu