CURE INFORMACIJE: Milojko Spajić i društvo iz Evrope sad angažovali privatno obezbeđenje iza kojeg stoji osoba iz Uprave policije

Novosti online

09. 06. 2023. u 12:51

Jedan od lidera Evrope sad Milojko Spajić angažovao je privatno obezbeđenje koje njega i članove njegovog pokreta prati na promocijama do izbora, saopšteno je BORBI od izvora iz Evrope sad.

ЦУРЕ ИНФОРМАЦИЈЕ: Милојко Спајић и друштво из Европе сад ангажовали приватно обезбеђење иза којег стоји особа из Управе полиције

Vlada Crne Gore

Za obezbeđenje je angažovana privatna firma iz Podgorice koja je povezana sa osobom koja radi u MUP-u, odnosno u Upravi policije. Biće interesantno videti, nakon izbora, ukoliko Evropa sad bude deo vlasti, da li će pomenuta privatna firma dobiti neki unosan posao i da li će osoba koja stoji iza te firme avanzovati u hijerarhiji.

Takođe, potpuno je nejasno zbog čega je angažovano privatno obezbeđenje. Članovi obezbeđenja koji se dodeljuju Spajiću i ekipi, kaže izvor iz Evrope sad, dužni su bili da prate jednog od lidera na promocijama širom Crne Gore.

Nadamo se da će jedan od lidera ES objasniti narednih dana javnosti zbog čega je angažovano privatno obezbeđenje i da li će ta firma možda dobiti neki unosan posao preko nove vlasti i Evrope sad.

(BORBA)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

SNIMAK JE HIT: Došao u Ameriku iz Bosne, a na ulici zatekao simbog bivše Juge (VIDEO)