RUSU PRITVOR DO 30 DANA: Osumnjičen da je u Bečićima izazvao saobraćajnu nesreću, poginuli mladić (17) i devojka (18)

B. DABIĆ

13. 03. 2023. u 14:49

DA li je neprilagođena vožnja po klizavom kolovozu na Jadranskoj magistrali uslovila da vozač putničkog automobile izgubi kontrolu nad volanom i surva se sa kolovoza što je bilo kogno po živote dvoje maloletnih saputnika utvrdiće istraga.

РУСУ ПРИТВОР ДО 30 ДАНА: Осумњичен да је у Бечићима изазвао саобраћајну несрећу, погинули младић (17) и девојка (18)

Foto B.D.

"Mazdom" iz smera Budva - Bar je upravljao I.S. iz Rusije, koji je uhapšen i na predlog  Osnovnog državnog tužilaštva Kotor,  nakon što ga je saslušao sudija za istrage Osnovnog suda,  određen mu je pritvor do 30 dana.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak veče u Bečićima stradale su dve maloletne osobe, mladić (18)  i devojka (17). Oni su strani državljani, jedno iz Rusije, drugo iz Ukrajine.

Sa klizavog kolovoza vozilo je pod još nerazrešenim okolnostima sletelo sa Jadranske magistrale, na deonici između hotela Splendid i crkve Svetog Tome što je bilo kobno po dva mlada života.

 Iz policije je potvrđeno da je jedna osoba poginula na mestu, a  druga podlegla povredama nakon što su je prevezli kolima Hitne pomoći. Vozač je zadobio povrede.

Pripadnici Službe zaštite i spasavanja Budva uspeli su po jako lošim vremenskim uslovima uz jaku kišu, klizav teren,  izneli tela iz havarisanog vozila koje je sletelo niz strminu nekih 10 metara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BESPLATAN PADEL NA ČUBURCU! FONDACIJA MOZZART OTVARA JOŠ JEDAN TEREN U ČUVENOM PARKU