HAPŠENJE U CRNOJ GORI:Iza rešetaka po poternici Turske

Марија Стевановић
Marija Stevanović

10. 03. 2023. u 15:32

SLUŽBENICI Uprave policije Crne Gore su realizovali akciju ciljanog traganja i uhapsili M.O. (31) državljanina Republike Turske za kojim je raspisana crvena međunarodna poternica od strane NCB Interpol Ankara. 

ХАПШЕЊЕ У ЦРНОЈ ГОРИ:Иза решетака по потерници Турске

Foto: UP CG

M.O. se potražuje radi izdržavanja preostale kazne zatvora u trajanju od šest godina, osam meseci i 22 dana zbog izvršenog krivičnog dela teški seksualni napad. 

-Kako se navodi u međunarodnoj poternici, M.O. je preko društvenih mreža upoznao žensku osobu sa kojom se sastao u jednom ugostiteljskom objektu u Republici Turskoj tokom septembra 2015. godine. Nakon sastanka otišli su u njegov stan gde je sa žrtvom bez njenog pristanka i volje imao seksualni odnos. Sudija za istragu Višeg suda u Podgorici je za M.O. odredio ekstradicioni pritvor - saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

JEZIVI OSEĆAJI! Novak Đoković skrhan: Naravno da sam zabrinut!