SPREMAMO KRIVIČNU PRIJAVU: Lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović najavio tužbu

Марија Стевановић
Marija Stevanović

23. 02. 2023. u 21:32

ČEKAMO i spremamo krivičnu prijavu Specijalnom državnom tužiocu. Pošto se ovde radi o brutalnoj otimačini pobedićemo, jer smo u pravu i časni smo ljudi.

СПРЕМАМО КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ: Лидер Уједињене Црне Горе Горан Даниловић најавио тужбу

Foto: Ujedinjena Crna Gora

Ovo je na Fejsbuku napisao lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović, nakon saopštenja DIK da nije potvrdila predsedničku kandidaturu. Proverom je, navodno, utvrđeno da nema dovoljno merodavnih potpisa da kandidatura bude validna.

-Ljudi! Dugujem vam ogromnu zahvalnost. Poštovanje za svakoga od vas ko je došao sinoć u Stranku i dao potpis podrške i za sve vas koji se javljate našim ljudima na terenu. Mi to nećemo zaboraviti. Hoću da znate da je svaka reč kazana sa naše strane istinita. Predali smo 8.888 potpisa, a mogućnost da je neki nevalidan postoji kao i kod svih. Detaljnom pretragom i proverom svakoga, i to tri puta, u proverama koje su trajale ukupno šest sati, može se desiti da, uključujući greške kao što su čak one da je matični broj ili broj lične karte napisan iznad crte, po crti ili da neka nula nije zaokružena do kraja, ima najviše 285. Dodamo li tome da je nekih 250 proglašeno duplim jasno je kao dan da je kandidatura mogla biti proglašena - napisao je Danilović.

On je istakao da se još ne zna zašto u brojanje nije ušlo 316 formulara na kojima je više od 2.000 potpisa.

Podsetimo, predsednik Državne izborne komisije Crne Gore Nikola Mugoša saopštio je da nedostaje 2.269 validnih potpisa za kandidaturu lidera Ujedinjene Crne Gore Gorana Danilovića. DIK je donela rešenje o otklanjanju nedostataka koje bi Danilović trebalo da dostavi roku od 48 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)