SPAJIĆ MOŽE DA GLASA TAMO GDE IMA PRAVO, NE U CRNOJ GORI: Medojević oštro protiv predsedničke kandidature lidera "Evropa sad"

Марија Стевановић
Marija Stevanović

17. 02. 2023. u 09:53

LAŽIMA lažnog predsedničkog kandidata nema kraja. Ovo je napisao lider Pokreta za promene Nebojša Medojević, povodom haosa koji je najavom predsedničke kandidature izazvao lider pokreta "Evropa sad" Milojko Spajić.

СПАЈИЋ МОЖЕ ДА ГЛАСА ТАМО ГДЕ ИМА ПРАВО, НЕ У ЦРНОЈ ГОРИ: Медојевић оштро против председничке кандидатуре лидера Европа сад

Foto: RTCG

- Ne samo da je Pinokio živeo u Srbiji, već ima srpsko državljanstvo, prebivalište u Topalovićevoj 4/7 na Zvezdari, stan od milion evra u Hercegovačkoj 13a u Beogradu na vodi. Pinokio ima i biračko pravo i glasa u Beogradu, na biračkom mestu 29, VRTIĆ “DUGA” 2, ulica Subotička 2, na Zvezdari u Beogradu - piše Medojević.

Foto: RTCG

Tvrdi da se strani državljanin, sa prebivalištem u stranoj državi, koji ima biračko pravo i glasa u drugoj državi i koji bi mogao da se kandiduje za političke funkcije u drugoj državi, ne može kandidovati za državne funkcije u Crnoj Gori.
 
- Osim njega, u saznanju sam da prebivalište, stan, državljanstvo i biračko pravo ima i njegov najbliži prijatelj i partner Janko Odović, ali još istražujem podatke. Fina neka družina - Alan Ford na crnogorski način - napisao je Medojević.
 
 

BONUS VIDEO: NIKŠIĆ ISPRAĆA ĐEDOVOG POJCA - Sahrana Vladimira Jaramaza, mitropolit Joanikije služi opelo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!