"ŠTA SE GLUPIRAŠ SA BUDALAMA, DA TE BLATI SVAKA TRANJA" : Novi "biser" Milojka Spajića, kandidata za predsednika Crne Gore (VIDEO)

M. SEKULOVIĆ

10. 02. 2023. u 20:26

POSLE neubedljive i na momente groteskne priče o srpskom državljanstvu, stanu u "Beogradu na vodi" koji je od njega kupila bivša devojka, vili u mestu Muo kod Kotora, lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić, koga je partijski kolega Jakov Milatović promovisao za predsedničkog kandidata, nastavlja sa autogolovima u predizbornoj kampanji.

ШТА СЕ ГЛУПИРАШ СА БУДАЛАМА, ДА ТЕ БЛАТИ СВАКА ТРАЊА : Нови бисер  Милојка Спајића, кандидата за председника Црне Горе (ВИДЕО)

Milojko Spajić, Foto gov-me

Ovoga puta reč je o njegovoj izjavi izrečenoj jednom od skupova u Podgorici.

– Moj brat je u Los Anđelesu sad. Moj brat me zove svake nedelje. Svake nedelje me zove dođi ovamo, šta se glupiraš sa ovim budalama. Šta ćeš tu, da te blati svaka tranja? Šta ćeš u ovoj Crnoj Gori? - prepričavao je Spajić okupljenima na jučerašnjem skupu u Podgorici.

Ko su budale i tranje, Spajićevi aktuelni saradnici, ili bivše kolege iz vlade Zdravka Krivokapića, ostalo je nejasno, ali Spajić je još jednom podsetio na "biser" kada je Crnoj Gori saopštio da je njegova baka verni fan DPS-a Mila Đukanovića...

Bilo kako bilo, javnost je saznala kako brat bivšeg ministra finansija svake sedmice kumi i moli da prestane da se glupira u Crnoj Gori, istu napusti i pridruži mu se u Los Anđelesu. Očekuje se da u jednoj od narednih ispovesti pred "narodnim masama" Spajić, koji je od običnog anonimusa doleteo u "ekspertsku Vladu" zahvaljujući energiji koju su narodu darovale veličanstvene litije, otkrije ko su budale i tranje...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)