TRAGEDIJA U MARTINIĆIMA KOD DANILOVGRADA: Stradao novinar Borko Ždero

Марија Стевановић
Marija Stevanović

17. 12. 2022. u 23:54

DUGOGODIŠNjI novinar "Vijesti" Borko Ždero tragično je stradao u 43. godini života, saopštila je redakcija ovog dnevnika.

ТРАГЕДИЈА У МАРТИНИЋИМА КОД ДАНИЛОВГРАДА: Страдао новинар Борко Ждеро

Foto: Fejsbuk printskrin/Borko Ždero

Ždero je nastradao u požaru u kući u Martinićima, a iz Uprave policije je "Vijestima" rečeno da je vatra buknula nešto posle 18 časova. Ždero je ostavio dubok trag u "Vijestima" u kojima je proveo više od dve decenije, radeći u gradskoj hronici i rubrici društvo. Njegov novinarski opus su karakterisale brojne reportaže i izveštaji iz raznih vanrednih situacija. Tokom rada u gradskoj hronici, kao pomoćnik urednika radio je sa mnogim mladim novinarima kojima je pomogao da savladaju osnove novinarstva. Bio je naročito omiljen među kolegama, prepoznatljiv po izrazito vedrom duhu, saopštila je redakcija Vijesti.



 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom