KRAJ MILOVOG TERORA: Novi udarac DPS-u vodi ka njihovom političkom kraju

Novosti online

03. 11. 2022. u 22:01

NA pitanju podrške srpskom narodu i SPC-u u Crnoj Gori svesrpska javnost dosegla je nacionalnu koheziju kakvu nije postigla ni oko Kosova i Metohije, naveo je u "Ćirilici" na TV Hepi istoričar Aleksandar Raković.

КРАЈ МИЛОВОГ ТЕРОРА: Нови ударац ДПС-у води ка њиховом политичком крају

Foto AP

Kako je istakao, podršku srpskoj stvari u Crnoj Gori 2020. godine treba uzeti kao pozitivan primer na kome treba graditi buduću nacionalnu politiku.

Prema njegovom mišljenju, konačan politički udarac DPS-u tek treba da se zada, kako se ne bi ponovila situacija nakon 30. avgusta 2020. godine.

– Kada je reč o DPS-u 23. oktobra je nanešen pretposlednji politčki udarac koji su dobili i koji će voditi ka njihovom kraju. Poslednja bitka tek treba da se vodi protiv njih. I 2020. smo se nadali da su demolirani, ali već to veče 30. avgusta bilo mi je jasno da se nešto „spremilo“. Nakon toga je došlo do potpisivanja onog sramnog sporazuma Krivokapić-Bečić-Abazović koji je trebalo da stavi tačku na priznanje tzv. Kosova, da se osujeti povratak srpskih istorijskih simbola Crne Gore kao državnih simbola i usvajanje rezolucije o Srebrenici. Pitanje članstva u NATO niko nije dovodio u pitanje, zato što je to trenutno preveliki zalogaj. Velika Britanija je teško izašla iz EU, tako da bi za Crnu Goru izlazak iz NATO bio veoma težak u ovom momentu. To sada nije tema – poručio je Raković.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)