ODUZETO 183 KILOGRAMA MARIHUANE: Dobar ulov Regionalnog centra Granične policije "Centar"

Марија Стевановић
Marija Stevanović

28. 10. 2022. u 18:50

SLUŽBENICI Regionalnog centra granične policije „Centar“ su od 7. do 25. oktobra, u graničnom pojasu sa Republikom Albanijom zaplenili oko 183 kilograma maruhuane i 303 kilograma rezanog duvana.

ОДУЗЕТО 183 КИЛОГРАМА МАРИХУАНЕ: Добар улов Регионалног центра Граничне полиције Центар

Crnogorska policija / Foto D. Milovanović

Ovo je saopšteno iz Uprave policije Crne Gore, uz podsećanje da su službenici granične policije 7. oktobra, uočili tri osobe koje su na tovarnim grlima transportovala natvorene vreće, nakon čega su se sastali sa dvojicom i pretovarili džakove u putničko motorno vozilo.

- Kada su uočili vozila policije počeli su da odbacuju džakove. Pregledom, pripadnici policije su pronašli i izuzeli 40 pvc pakovanja sa marihuanom ukupne težine oko 40 kilograma, kao i 600 pakovanja rezanog duvana težine oko 303 kilograma. Na mestu su zatečeni N.G. (30) i A.S. (28) iz Tuzi. Podgorička policija je o događaju obavestila državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se N.G. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici naložio da se protiv A.S. i N.G. podnese krivična prijava zbog sumnje da su u saizvršilaštvu izvršili krivično delo krijumčarenje - kažu iz Uprave policije Crne Gore.

Oni napominju da je Granična policija 12. oktobra pronašla dva odbačena džaka i jednu torbu u kojima je bilo 76 pakovanja marihuane teške oko 76 kilograma.

- A akciji 25. oktobra koja je bila usmerena na suzbijanje narkotika preko Skadarskog jezera iz Republike Albanije u Crnu Goru, u priobalnom delu policija je pronašla pet džakova u kojima je bilo 67 pakovanja sa sadržajem marihuane - kažu iz policije.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri