SPREMA SE NOVI NAPAD NA KRIMSKI MOST? Amerikanci ponovno izviđaju sa bespilotnim letelicama RQ-4 Krim i Kerčki moreuz (VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

26. 04. 2024. u 20:43

AMERIČKA bespilotna letelica RQ-4 Global Hawk ponovo leti nad istočnim delom Crnog mora uz rusku obalu i u blizini Krimskog mosta.

СПРЕМА СЕ НОВИ НАПАД НА КРИМСКИ МОСТ? Американци поновно извиђају са беспилотним летелицама RQ-4 Крим и Керчки мореуз (ВИДЕО)

Foto USAF

Ovo je drugi dan za redom da ovaj strateški izviđač izvodi misiju osmatranja Krima, položaja PVO na Krimu i Kerčkom moreuzu što ukazuje da se uskoro najverovatnije sprema raketni napad na most ili na rusku vojnu infrastrukturu na Krimu.

SAD su saopštile inače da su u februaru Ukrajini poslale više od 100 raketa ATACMS dometa 300 km koje su već korištene za napad na aerodorm Džankoje.

Ilustracija telegram rybar

Takođe mnogo pretpostavke, ali i pretnje ukrajinskih zvaničnika i simpatizera, ali i prvookacije ruske PVO koja brani most ukrazuje da će ovaj objekat biti najverovatnije uskoro meta intenzivnog raketnog napada.

Otuda i intenzivna višečasovna osmatranja zone Krima koji je rano jutros bio napadnut mamcima kako bi se isporovcirala ruska PVO i tuvrdila gde se nalaze lokaciej raketnih jednica, njihova brojnost i pre svega da li su menjali vatrene položaje od momenta poslednjeg napada!

(TV Front)

BONUS VIDEO - RUSKI BOMBARDERI U AKCIJI: Borbena misija u pravcu južnog Donjecka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori