"MILO SLAGAO MILIONE, PLAVLJANI SE ISELJAVALI": Oštar odgovor Đukanoviću nakon posete gradu pod Prokletijama

Марија Стевановић
Marija Stevanović

16. 10. 2022. u 13:54

DOK je Đukanović slagao milione, građani Plava su se iseljavali, kaže poslanik DF Milun Zogović, nakon posete Mila Đukanovića Plavu, tvrdeći da je Milo u Plavu potvrdio da mu je političko vreme isteklo i da se sveo na puki sinonim za prevaziđenu retrogradnu politiku.

МИЛО СЛАГАО МИЛИОНЕ, ПЛАВЉАНИ СЕ ИСЕЉАВАЛИ: Оштар одговор Ђукановићу након посете граду под Проклетијама

Foto: V. K.

- Odbrana države od nepostojećih neprijatelja je i dalje glavna politička matrica i struna kojom bi da iznova zagolica dušu onima koje bezdušno varao decenijama.  Susret sa posledicama Đukanovićeve politike retko je gde surov kao u opštini Plav koju je njegova vlast sistematski uništavala decenijama.  Surova realnost je da su migracije stanovništva jedina pojava koja ima rast u opštini Plav dok sve drugo ima trend opadanja i to geometrijskom progresijom pa ambijent napuštenih kuća postaje  dominantan. I baš tu na mestu takvog  "političkog zločina" Đukanović je došao da zavrti još jedan krug, potcenjujući inteligenciju građana Plava računjući da će  lažnom mantrom o ugroženosti države uspeti da mobiliše nove branioca njegovog lika i dela i njegove nelegalno stečene imovine - kaže Zogović.

Foto: DF

 
- Dok su se građani naše opštine raseljavali u potrazi za egzistencijom Đukanović je slagao milione. Sada od onih koji su uprkos teškom životu  još ostali da žive u Plavu traži da ga  podrže kako bi se iseljavanje nastavilo. Dakle Đukanović traži da građani opštine Plav u cilju očuvanja njegovih političkih i finansijskih monopola podrže politiku koja je potpuno upropastila i devastirala našu opštinu a građane naterala na iseljavanje u potrazi ta egzistencijom. Čudno je da su koalicioni partneri uopšte prihvatili dolazak Đukanovića u Plav jer odlično znaju šta mu misli "Plavska čaršija" i da od njegovog dolaska mogu imati samo političku štetu - tvrdi poslanik DF.
 
BONUS VIDEO: TITOVA VILA OD 50 MILIONA DOLARA - Pogledajte kako izgleda jedna od najstarijih vila u Njujorku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki