POTPUNO SMRSKANO VOZILO IZVUČENO IZ REKE: Nastavlja se potraga za decom koja su nestala u strašnoj nesreći u kanjonu Tare (FOTO)

Novosti onlajn

08. 10. 2022. u 17:33

POTRAGA za dvoje maloletne dece, bratom (2) i sestrom (5) koja su juče posle sletanja u kanjon Tare ispala iz vozila, nastavljena je danas.

ПОТПУНО СМРСКАНО ВОЗИЛО ИЗВУЧЕНО ИЗ РЕКЕ: Наставља се потрага за децом која су нестала у страшној несрећи у кањону Таре (ФОТО)

Foto: B. D.

U međuvremenu je iz kanjona reke izvučeno potpuno smrskano vozilo.

Da podsetimo u nesreći, koja se dogodila u petak u 16.59, poginula je Jelena Vuković (27), dok su spasioci iz olupine automobila izvukli živog njenog sina koji je prevezen u bolnicu, ali za dvoje dece se još traga.

Do nesreće je došlo nakon što je automobil iz, za sada neutvrđenih razloga, sleteo u kanjon. Potragu otežava mutna voda, pa je roniocima nepregledna Tara. U potragu za decom uključen je čak i dron, kako bi vidljivost bila bolja, pošto Tara zbog brzaka onemogućava ronioce da imaju bolju vidljivost.

foto Facebok

Potraga traje od juče

Komandir Službe zaštite i spašavanja Žabljaka Drago Popović rekao je da ne odustaju od potrage, a da su splavovi i oprema u punoj funkciji. On je rekao da su ronioci iz Bijele pretražili reku u dužini od oko četiri kilometra, kao i da su dobrovoljci i splavari raspoređeni u priobalnom delu.

Veliki broj ljudi, prijatelja i rodbine okupio na mesto nesreće.

BONUS VIDEO: 

SAHRANjEN UBICA ĆERKE IZ VRŠCA: Na ispraćaju, uz majku, bilo dvadesetak ljudi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna