ULCINJSKI FUNKCIONER NA ODBORNIČKOJ LISTI U BARU: Još 20 dana do lokalnih izbora, a predizborna kampanja u punom jeku

B. Dabić

04. 10. 2022. u 14:30

JOŠ 20 dana do lokalnih izbora u Baru, a predizborna kampanja u punom jeku. Uključen je “politički skener” kroz koji je danas prošao Artan Čobi, kandidat za odbornika na listi "Dr Dritan Abazović- Može Bar- Može Crna Gora - GP URA, CIVIS, Albanska alternativa". Čobi je sekretar Sekretarijata za društvene delatnosti, sport i mlade u opštini Ulcinj, a na listi je odborničkih kandidata za Skupštinu Opštine Bar.

УЛЦИЊСКИ ФУНКЦИОНЕР НА ОДБОРНИЧКОЈ ЛИСТИ У БАРУ: Још 20 дана до локалних избора, а предизборна кампања у пуном јеку

FOTO: Privatna arhiva

Kandidat za odbornika Artan Čobi ima prebavilšte u Baru, što je dokazao potvrdom iz MUP-a, biračko pravo u Baru i potpisao je izjavu da prihvata kandidaturu. Time je zadovoljio tri uslova da bude kandidat na odborničkoj listi za loklane izvore u Baru,  objasnili su iz  Opštinske komisije u Baru.


Danas se povodom Čobijeve kandidature na odborničkoj listi u Baru, oglasio Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Ulcinj navodeći da  je da je na listi "Dr Dritan Abazović- Može Bar- Može Crna Gora - GP URA, CIVIS, Albanska alternativa" Ulcinjanin Artan Čobi, predsednik OO Albanske alternative u Ulcinju.
U saopštenju OO DPS Ulcinj, se dodaje da je Čobi sekretar za društvene delatnosti, sport i mlade u opštini Ulcinj.

-Jasno nam je da kada nisu imali dovoljan broj ozbiljnih, stručnih, ljudi sa kredibilitetom koji bi u Baru podržali politiku GP URA, pokušali su "ispomoć" da nađu u našem Ulcinju - naveli su iz OO DPS-a Ulcinj. 

Ne dugo nakon što se oglasio OO DPS Ulcinj, stigao je odgovor koji potpisuje  Medijski tim URA,


- Kritika DPS-a da se na listi barske URE nalazi neko ko radi u Ulcinju govori o želji da dele građane Crne Gore i po gradovima. DPS i njihov stvarni nosioc liste za Bar Brano Gvozdenović trebali bi da znaju da su Bar i Ulcinj bratski gradovi koje ni ovakvi spinovi ne mogu da razdvoje. Kandidat za odbornika Artan Čobi dolazi iz ugledne porodice iz Krajine koja je deo Opštine Bar i stoga smo ponosni što imamo predstavnika sa tog područja koje je DPS 30 godina zapostavljao i raselio po celom svetu - naveli su iz liste Može Bar, može Crna Gora - GP URA, CIVIS, Albanska alternativa.

Kako su istakli, građani Krajine i Ostrosa za URU nisu građani drugoga reda, kako ih je DPS tretirao svih minulih godina. ,,Moramo na kraju reći da nećemo da nasedamo na DPS-ove zlokobne podele. Za URU su i Bar i Ulcinj gradovi svih građana Crne Gore - zaključuju iz ove kolacije. 

BONUS VIDEO: SRPSKA AKADEMIJA NAUKA I UMETNOSTI: Kuća znanja i čuvar srpske kulture i identiteta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove