ULCINJSKI FUNKCIONER NA ODBORNIČKOJ LISTI U BARU: Još 20 dana do lokalnih izbora, a predizborna kampanja u punom jeku

B. Dabić

04. 10. 2022. u 14:30

JOŠ 20 dana do lokalnih izbora u Baru, a predizborna kampanja u punom jeku. Uključen je “politički skener” kroz koji je danas prošao Artan Čobi, kandidat za odbornika na listi "Dr Dritan Abazović- Može Bar- Može Crna Gora - GP URA, CIVIS, Albanska alternativa". Čobi je sekretar Sekretarijata za društvene delatnosti, sport i mlade u opštini Ulcinj, a na listi je odborničkih kandidata za Skupštinu Opštine Bar.

УЛЦИЊСКИ ФУНКЦИОНЕР НА ОДБОРНИЧКОЈ ЛИСТИ У БАРУ: Још 20 дана до локалних избора, а предизборна кампања у пуном јеку

FOTO: Privatna arhiva

Kandidat za odbornika Artan Čobi ima prebavilšte u Baru, što je dokazao potvrdom iz MUP-a, biračko pravo u Baru i potpisao je izjavu da prihvata kandidaturu. Time je zadovoljio tri uslova da bude kandidat na odborničkoj listi za loklane izvore u Baru,  objasnili su iz  Opštinske komisije u Baru.


Danas se povodom Čobijeve kandidature na odborničkoj listi u Baru, oglasio Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Ulcinj navodeći da  je da je na listi "Dr Dritan Abazović- Može Bar- Može Crna Gora - GP URA, CIVIS, Albanska alternativa" Ulcinjanin Artan Čobi, predsednik OO Albanske alternative u Ulcinju.
U saopštenju OO DPS Ulcinj, se dodaje da je Čobi sekretar za društvene delatnosti, sport i mlade u opštini Ulcinj.

-Jasno nam je da kada nisu imali dovoljan broj ozbiljnih, stručnih, ljudi sa kredibilitetom koji bi u Baru podržali politiku GP URA, pokušali su "ispomoć" da nađu u našem Ulcinju - naveli su iz OO DPS-a Ulcinj. 

Ne dugo nakon što se oglasio OO DPS Ulcinj, stigao je odgovor koji potpisuje  Medijski tim URA,


- Kritika DPS-a da se na listi barske URE nalazi neko ko radi u Ulcinju govori o želji da dele građane Crne Gore i po gradovima. DPS i njihov stvarni nosioc liste za Bar Brano Gvozdenović trebali bi da znaju da su Bar i Ulcinj bratski gradovi koje ni ovakvi spinovi ne mogu da razdvoje. Kandidat za odbornika Artan Čobi dolazi iz ugledne porodice iz Krajine koja je deo Opštine Bar i stoga smo ponosni što imamo predstavnika sa tog područja koje je DPS 30 godina zapostavljao i raselio po celom svetu - naveli su iz liste Može Bar, može Crna Gora - GP URA, CIVIS, Albanska alternativa.

Kako su istakli, građani Krajine i Ostrosa za URU nisu građani drugoga reda, kako ih je DPS tretirao svih minulih godina. ,,Moramo na kraju reći da nećemo da nasedamo na DPS-ove zlokobne podele. Za URU su i Bar i Ulcinj gradovi svih građana Crne Gore - zaključuju iz ove kolacije. 

BONUS VIDEO: SRPSKA AKADEMIJA NAUKA I UMETNOSTI: Kuća znanja i čuvar srpske kulture i identiteta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju