DEMOKRATE IZVODE NA ČISTAC: Dritan dolazi na sastanak - spreman da odustane od mesta premijera

Novosti online

13. 09. 2022. u 13:30

LIDER URE Dritan Abazović doći će na sastanak lidera parlamentarne većine koji će na predlog jednog od lidera DF-a Andrije Mandića biti najverovatnije sutra održan, saznaje BORBA.

ДЕМОКРАТЕ ИЗВОДЕ НА ЧИСТАЦ: Дритан долази на састанак - спреман да одустане од места премијера

Foto: Skupština Crne Gore

Abazović je spreman za ustupke kako bi se formirala nova Vlada, a nije isključeno da će ponuditi da ne bude ponovo premijer samo da dođe do dogovora.

Po tom scenariju, koji je izvestan, sav teret neuspelih pregovora pada na Demokrate koji su od prvog dana pregovora vršili tihu opstrukciju dogovora, napadajući Uru.

Prema ovom scenariju, sutra bi konačno trebalo da padnu maske i da se konačno pred licem javnosti pokaže ko je tajno pregovarao sve ovo vreme sa DPS-om i ko ima dil sa njima.

Ako Abazović odustane od namere da ponovo bude premijer, a to isto je uradio Mandić sinoć, samo da bi se došlo do dogovora, sva odgovornost za neuspeh pregovora biće na Demokratama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)