"VELIKI DAN ZA CRNU GORU" Božović: Živela SPC i srpski narod gde god da živi

V. K.

03. 08. 2022. u 14:19

AMBASADOR Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović pozdravio je potpisivanje Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

ВЕЛИКИ ДАН ЗА ЦРНУ ГОРУ Божовић: Живела СПЦ и српски народ где год да живи

Foto Novosti

- Veliki dan za Crnu Goru i njenu veru, slobodu i čast. Živela Crna Gora i Srbija i njihovo večno i bratsko prijateljstvo. Živela SPC i srpski narod gde god da živi - napisao je Božović na Tviteru.

- Hvala ti, Gospode, velika su dela tvoja. Danas se raduju duše predaka naših koji su čuvali zublju i luču srpske Pećaršije i koji su očuvali oganj pravoslavni i nama ga doneli. Raduju se duše svih vladika i mitropolita Mitropolije crnogorske i primorske i našega potonjeg mitropolita Amfilohija. Temelj i stub pravoslavlja i svetosavlja u Crnoj gori je sačuvan. Živela SPC, Srbija i Crna Gora i njihovo večno bratstvo i prijateljstvo - saopštio je Božović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (11)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo