SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNP CRNE GORE: Rešen jedan od prioriteta - Temeljni ugovor sa SPC

V. K.

11. 07. 2022. u 20:27

DANAS je u Podgorici održana sednica Predsedništva SNP Crne Gore na kojoj je zaključeno da je partija rešila jedan od prioriteta zbog kojeg je ušla u 43. Vladu, a to je Temeljni ugovor sa SPC.

СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА СНП ЦРНЕ ГОРЕ: Решен један од приоритета - Темељни уговор са СПЦ

Foto: SNP

SNP, kako se navodi u saopštenju,  nastavlja dalje jer evropska agenda ne može da čeka.

- Socijalistička narodna partija je spremna da nastavi parlamentarni dijalog o svim pitanjima koja čekaju. Ova 43. Vlada je i nastala kako bi se realizovala evropska agenda i SNP je spremna da tome da svoj puni doprinos. Rušenje ove Vlade značilo bi rušenje evropskog puta Crne Gore.

- Čeka nas izbor Sudskog saveta, čeka nas Ustavni sud, Tužilaštvo, VDT. Čekaju nas završna merila za poglavlja 23. i 24.  Crna Gora treba da bude deo velike evropske porodice naroda. Dakle, spremni smo za svaki dijalog koji bi doveo do širokog društvenog konsenzusa o svim pitanjima. Još jednom podvlačimo ono što smo i potvrdili do sada - uskostranački i politički interesi nikada nam nisu bili na prvom mestu. SNP je ozbiljna i organizovana partija, spremna da da svoj puni doprinos rešavanju svih problema a sve u korist građana Crne Gore. Na kraju, očekujemo od svih političkih subjekata da se odnesu odgovorno prema onome što su naši prioriteti i obaveze iz EU agende - zaključuje se u saopštenju partije Vladimira Jokovića, vicepremijera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna