UČENICU IZUJEDALI PSI: Napad lutalica ispred Srednje škole u Kolašinu

M. S.

31. 03. 2022. u 15:25

PSI lutalice izujedali su na ulici u Kolašinu učenicu srednje škole K. S. (17), na svega par metara od zajedničkog dvorišta tri škole.

УЧЕНИЦУ ИЗУЈЕДАЛИ ПСИ: Напад луталица испред Средње школе у Колашину

Foto:

- Ćerku je čopor pasa napao odmah po izlasku iz školskog dvorišta. Izdvojila su se dva vučjaka, oborili su je na zemlju i izujedali. Na svu sreću, spasao ju je čovek koji je bio u obližnjoj buregdžinici. Ukazana joj je pomoć u Domu zdravlja, a potom je prebačena u Opštu bolnicu u Bijelom Polju. Zbog šoka joj je preporučena i pomoć psihologa. Strašno je sve ovo. Imam i mlađu decu i sada moram i za njih da strepim - ispričala je majka devojke Mirjana Mulević.

Pretpostavlja se da su devojku napali nemački ovčari, a u Komunalnoj policiji u Kolašinu kažu da još nije utvrđeno da li psi koji su napali devojku imaju vlasnike.

- Posle incidenta obišli smo sve vlasnike ove rase pasa, ali su svi njihovi psi bili vezani. Možda je reč o psima koji se iz drugih opština dovode i izbacuju nadomak Kolašina - kažu iz Komunalne policije.

Kako naglašavaju u kolašinskoj komunalnoj policiji, lutalice sada ne mogu da šalju u prihvatilišta u Beranama i Podgoricu, jer su tamošnji kapaciteti pretrpani. Težak incident u Kolašinu, koji je izazvao strepnju kod mnogih roditelja, posebno učenika osnovne, srednje i muzičke škole, prijavljen je i policiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna