POSLANIK DEMOKRATSKE CRNE GORE DRAGAN KRAPOVIĆ: Milo i Dritan mesecima dogovarali prekrajanje izborne volje

Марија Стевановић
Marija Stevanović

13. 03. 2022. u 18:15

URA je mnogo ranije krenula u obaranje Vlade. Mi smo na to ukazivali sasvim otvoreno. Ukazivali smo da URA mesecima tajno pregovara i sada je jasno da su celo vreme predsednik države i DPS-a Milo Đukanović i predsednik GP URA Dritan Abazović dogovarali prekrajanje izborne volje građana.

ПОСЛАНИК ДЕМОКРАТСКЕ ЦРНЕ ГОРЕ ДРАГАН КРАПОВИЋ: Мило и Дритан месецима договарали прекрајање изборне воље

Foto Demokrate

Pokušavaju da to opravdaju deblokadom integracija, mnoštvom floskula i pominjanjem neke imaginarne podrške 49 poslanika. Sada je očito da ne postoji jasna podrška konfuznoj platformi neke buduće vlade koju nude URA, SNP i DPS. Oni pojedinačno i zbirno nemaju kapaciteta da vode državu, jer nemaju ni podršku građana.

Ovo je izjavio potpredsednik i poslanik Demokratske Crne Gore Dragan Krapović, koji je istakao da je upitno da li postoji podrška i 41, a ne 44 ili 49 poslanika, za tu vladu.

- Najvažnije da neće biti deblokiran nijedan proces, već će se politička situacija dodatno iskomplikovati ukoliko se bude nastavilo tim putem. Jednostavno, sa DPS-om se ne može reformisati i osloboditi pravosuđe, a sa SNP-om se ne može graditi pomirenje. To je neozbiljna, konfuzna i štetna priča. Mnogo je bolje i poštenije da svi vratimo mandat građanima i sve fotelje, za koje se neki tako zdušno bore, i da oni daju svoj sud o onome što smo radili u prethodnom periodu - kazao je Krapović.

BONUS VIDEO:

MOLI SE BOGU I DRŽI SE RUSIJE: U Podgorici skup podrške bratskom narodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)