"OVAKVE BESMISLICE IMAJU ELEMENTE OZBILJNE MENTALNE DIJAGNOZE" DF oštro demantuje vest da su DPS-u nudili koaliciju

V. KADIĆ

12. 03. 2022. u 18:40

MEDIJSKI centar Demokratskog fronta najoštrije demantuje vest, koja se pojavila na određenim portalima i televizijama, bliskim DPS-u i njihovom lideru Milu Đukanoviću, da su čelnici DF-a, navodno, nudili koaliciju Demokratskoj partiji socijalista.

ОВАКВЕ БЕСМИСЛИЦЕ ИМАЈУ ЕЛЕМЕНТЕ ОЗБИЉНЕ МЕНТАЛНЕ ДИЈАГНОЗЕ ДФ оштро демантује вест да су ДПС-у нудили коалицију

Foto DF

- Ovo tim pre što zvuči neverovatno, uz elemente ozbiljne mentalne dijagnoze, da je neko čak i po nalogu DPS-a mogao plasirati ovakve gluposti i besmislice - saopšteno je iz medijskog centra Demokratskog fronta.

- Čelnici DF-a su i na dnevnom nivou upoznavali javnost sa jasnim stavom da dogovor za razrešenje političke krize treba tražiti isključivo u okviru aktuelne parlamentarne većine, pritom bez ikakvih manjinskih ili većinskih aranžmana sa DPS-om - kazali su oni dodajući da takav stav ostaje nepromenjen i apsolutno jasan, i predstavlja snažnu osnovu daljeg delovanja njihovog političkog saveza u cilju razrešenja postojeće krize.

foto: V.K.

- A to, što se u ovom trenutku DPS, URA i SNP ne mogu dogovoriti oko formiranja Vlade, u kojoj bi bili instalirani i SDP i SD, kao produžene ruke Mila Đukanovića, predstavlja već najbolji i neoboriv dokaz da se izdaja izborne volje građana nikom ne isplati.

Demokratski front ostaje i dalje krajnje jasan, i na braniku izborne volje od 30. avgusta 2020. godine.

- Ukoliko je nemoguće postići dogovor unutar aktuelne parlamentarne većine, onda je najpoštenije da građani na izborima odluče ko zaslužuje njihov glas i najveće poverenje, a ko zaslužuje da ne pređe čak ni parlamentarni cenzus. Vreme je majstorsko rešeto - zaključili su u saopštenju.

Gradski portal, medij koji je finansiran iz opštinskog budžeta Podgorice, objavio je lažnu vest da su čelnici Demokratskog fronta ponudili Demokratskoj partiji socijalista Mila Đukanovića da formiraju vladu.

BONUS VIDEO:

KOLONA SRPSKIH AUTOMOBILA U MOSKVI: Podrška rusko srpskom bratstvu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)