MILAN KNEŽEVIĆ O KRIZI U CRNOJ GORI: Dritan Abazović da vrati mandat

Novosti online

10. 03. 2022. u 22:24

PREDSEDNIK DNP-a i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević kazao je da Dritan Abazović treba da vrati mandat za sastav nove vlade i da je potrebno formirati vladu u koju će ući svi i koja će sprovesti parlamentarne predsedničke i lokalne izbore.

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ О КРИЗИ У ЦРНОЈ ГОРИ: Дритан Абазовић да врати мандат

Foto: EPA/Boris Pejović

- Ukoliko on stvarno želi dobro Crnoj Gori, ja ga pozivam da vrati mandat i da se formira Vlada, tehnička Vlada, u koju će ući svi. Ukoliko Ervin Ibrahimović zakaže sednicu, dobiće krivičnu prijavu - rekao je Milan Knežević u emisiji "Načisto".

Ukoliko se to sve dogodi protivno ovog predloga, Knežević je pozvao Demokrate da zajedno formiraju organizacioni odbor protesta, koji će okupiti ljude i dovesti do kritične mase, koja će ih naterati da prihvate ove zahteve.

Na komentar Dritana Abazovića da očekuje da će Strahinja Bulajić zakazati Skupštinu, Knežević kaže da „čeka Godoa“.

- SNP bi takođe morao da vrati mandat jer je nastupao u zajedničkoj koaliciji. Nažalost, takva je politička klima. Teško mogu da prihvatim da neko upotrebljava sintagmu herojska izdaja, da ovo što rade Joković i Abazović čine „herojsku izdaju“. Ali izdaja je izdaja. Ljudi su im dali poverenje da padne DPS, a ne da se vrati DPS - kazao je Knežević.

Kazao je i da postoji opcija bojkota Skupštine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju