MEDOJEVIĆ: Milo Đukanović pravi veliku grešku

Novosti online

06. 03. 2022. u 18:11

PREDSEDNIK Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević rekao je da je situacija u Crnoj Gori veoma kompleksna, istakao je da Milo Đukanović misli da će sa svojom strategijom i stavom koji je protiv Rusije, izvući neku korist, ali, kako dodaje, smatra da ovog puta neće moći.

МЕДОЈЕВИЋ: Мило Ђукановић прави велику грешку

Foto: Printskrin TV Pink

- Po mom mišljenju će NATO pakt i UN odumreti, oni sada misle da će da se pojavi neki čika iz Berlina koji će da reši rat u Ukrajini. Ja smatram da Crna Gora ne bi smela da ponovi greške iz istorije i da globalne podele ponovo pokolju Crnogorce između sebe – rekao je Medojević za TV Pink.

Kako kaže, sada se svi dele ko je za oni a ko za ovu stranu. Dodaje da je sankcije Rusiji uvela vlada koja je pala i koja je u tehničkom mandatu.

- Ministar spoljnih poslova je napravio još veći gaf i proglasio jednog ruskog ministra personom non grata – rekao je Medojević.

Kako kaže, uvedene su sankcije, zabranjen je prelet njihovih aviona preko Crne Gore, dodaje da smatra da će platiti veliku cenu zbog toga.

BONUS VIDEO: RUSKI PVO U AKCIJI: Oborena ukrajinska "Točka-U"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna