NOVI PROTEST DEMOKRATA U PODGORICI: Okupljeni kod Hrama Hristovog Vaskrsenja

V.K.

23. 02. 2022. u 19:15

LIDER Demokrata Aleksa Bečić kazao je večeras na protesnom skupu u Podgorici poručio da izdaju nikada ne može da oprosti. Tvrdi da je vanredno zasedanje na koje su poslanici imalo pravo "propalo". Kad je u pitanju redovno zasedanje, kako reče, sva pravna moć je u rukama v.d. predsednika parlamenta Strahinje Bulajića.

НОВИ ПРОТЕСТ ДЕМОКРАТА У ПОДГОРИЦИ: Окупљени код Храма Христовог Васкрсења

foto: V. K.

- Nije mi čudno ponašanje opozicije. Čemu ste svedočili jučerašnjoj sednici predsedavajućeg Skupštine Crne Gore? Svedočili ste tome da su udruženi zajedno, sa jedne strane oni na koje smo navikli, koji nas varaju decenijama, ali udruženi sa onima koji su bili sa nama i koji su krenuli izdajničkim putem, uzeli sebi za pravo, ne samo da varaju narod, već da drsko vrše pritisak na Strahinju Bulajića da zakaže njihovo antiustavno venčanje, jer spremni su za svadbu i mladenci i kumovi - rekao je Bečić.

- U vanrednom zasedanju skupštine, a to znači u januaru, februaru, avgustu i septembru, predsednik skupštine se praktično ne pita ni u odnosu na dan zakazivanja sednica, ni dnevni red. Za to su oni imali šansu u februaru. Ali zahvaljujući vama, preigrali su se i nisu tu šansu iskoristili. Tako da im je vanredno zasedanje na koje su imali pravo propalo - naveo je on.

foto: V. K.

Bečić je istakao da DPS ovih dana "beži od izbora kao đavo od krsta".

- Doživeli su brodolom na svim izborima. Mene ne bi od njih iznenadilo da traže i zabranu izbora, jer nema više sela u Crnoj Gori u kojem oni imaju podršku. Bole me oni drugi, oni koji su se nama zakleli na odanost. Narod želi veće plate, penzije, dečje dodatke i besplatne udžbenike, te društvenu i političku slobodu gde niko neće da ga pita za koga će da glasa. Ovi naši masovni protesti su ujedinili Crnu Goru. Narod se mora pitati, srećno i do pobede moja Crna Goro - poručio je Bečić.

BONUS VIDEO:

NAROD SE VEĆ OKUPLjA: Večeras protest u Podgorici zbog prekrajanja izborne volje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri