KNEŽEVIĆ ESKOBARU: "Dragi Gabrijele, ako misliš za Crnu Goru, kreći noćas, ovi tvoji oči povadiše"

Novosti online

19. 01. 2022. u 18:53

HAOS među crnogorskim političarima i kriza na političkoj sceni Crne Gore nastupila je danas kada se saznalo da je Skupštini predata inicijativa za smenu aktuelne vlade Zdravka Krivokapića.

КНЕЖЕВИЋ ЕСКОБАРУ: Драги Габријеле, ако мислиш за Црну Гору, крећи ноћас, ови твоји очи повадише

Foto DF

Zbog toga je Gabrijel Eskobar, zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalni izaslanik za Balkan, saopštio da dolazi 1. februara za Crnu Goru. Tim povodom se oglasio se Milan Knežević, poslanik DF i lider DNP.

Knežević je Eskobaru poručio da „pođe još nočas“.

- Dragi Gabrijel, ako misliš za Crnu Goru, kreći noćas. Ovi tvoji oči povadiše, bojim se da je sve ovo Rusija zamutila. Iz Mojanovića s ljubavlju! - napisao je Milan Knežević.

Inače, inicijatvu Skupštini Crne Gore su podneli FP URA Dritana Abazovića i deo opozicionih stranaka.

Inicijativu su potpisali sledeći poslanici GP URA, Saveza građana CIVIS, Bošnjačke stranke, Socijaldemokrata, Socijaldemokratske partije, albanskih partija i Demokratske partije socijalista. 

Usledila je nakon što je koalicija Crno na bijelo, na čijem čelu je Abazović, zatražila formiranje manjinske vlade, u kojoj neće biti kadrovi Demokratskog fronta i opozicione Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

U RASKOŠNOM ZELENILU ILI NA BELOM PESKU: Ako izaberete hotel Lujo, ne morate da birate, tu su i plaža sa belim peskom i prelepa šuma