DEMOKRATSKI FRONT: Pošiljka droge ponovo iznenadila policiju i carinu

V. K.

12. 01. 2022. u 21:13

NOVA pošiljka droge koja je stigla u Crnu Goru ponovo je iznenadila policiju, carinu, bezbednosne službe i njihovog glavnog koordinatora Dritana Abazovića, stoga predlažemo da se radnici u Volijevim magacinima odlikuju i prebace u bezbednosne strukture, jer su očigledno sposobniji od onih koje plaćamo za taj posao, ocenjeno je iz DF-a.

ДЕМОКРАТСКИ ФРОНТ: Пошиљка дроге поново изненадила полицију и царину

Foto: Fejsbuk

-Pošto nijednu veću pošiljku poslednjih godina nisu otkrili policija i ANB, predlažemo da se odlikuju radnici u magacinima Volija i da neko od njih pređe u bezbednosne strukture jer su očigledno sposobniji od onih koje plaćamo za taj posao. Možemo tek zamisliti koliko dnevno droge i drugih nelegalnih roba prolazi pred nosom policije i ANB i kakvoj su sve opasnosti izloženi građani CG, koji nemaju nikakvu zaštitu države. Upravo na to liče bezbednosne službe u CG, koje nisu reformisane nego se u njihovim redovima nalaze saradnici mafije i narkokartela. Isto se odnosi na vrh pravosuđa koji je u istim partnerskim odnosima sa predsednikom DPS i njegovim kartelom- navedeno je iz DF-a.

Ovakvo katastrofalno stanje rezultat je izostanka demontaže bivšeg režima, koji je bio političko krilo mafije, smatraju iz DF-a.

-Organizovani kriminal potpuno relaksirano nastavlja svoje aktivnosti u Crnoj Gori, pronalazeći saveznike i u sadašnjoj vlasti. Sada je i jasno da se i zbog ovakvih kriminalnih poslova sprečava ulazak DF u vladu, jer svi znaju da bi odmah krenuo obračun sa organizovanim kriminalom i njihovim partnerima iz bivše i sadašnje vlasti- stoji u saopštenju DF-a.

BONUS VIDEO: VELIKA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeno 10 osumnjičenih za proizvodnju i prodaju narkotika

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati