JOVAN VUČUROVIĆ: Dritan Abazović i URA odabrali kolaboraciju sa mafijom

Novosti online

12. 12. 2021. u 16:02

JOVAN Jole Vučurović, poslanik Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta izjavio je da bi bilo dobro da se potpredsednik Vlade Dritan Abazović oglasi povodom navoda koji su se pojavili u medijima, "pošto više teško da možemo primetiti razliku u potezima, ideologiji i politici između Abazovićeve stranke i DPS-a".

ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ: Дритан Абазовић и УРА одабрали колаборацију са мафијом

Foto: DF

- Ako tome dodamo da je Dritan Abazović i ranije imao tajne sastanke sa Milom Đukanovićem, onda je i političkim laicima jasno da je njihov eventualni susret u Dubaiju jedino mogao biti povezan sa sudbinom vlade Crne Gore. Nažalost, ponašanje koje evidentiramo iz te grupacije nam govori da su Abazović i URA umesto razgovora i dogovora sa parlamentarnom većinom odabrali kolaboraciju sa mafijom. Oni su sa svojim kolegama iz parlamentarne većine razgovarali jezikom ucena, dok sa DPS-om vrlo lako pronalaze zajednički jezik - kazao je Vučurović, podsećajući da su Abazović i URA napadali sve i svakoga za saradnju sa DPS, a onda su oni glasali sa Đukanovićevom strankom, "smenjivali ministre, birali predsjednika DIK-a, itd…"

- Politika trećeg puta, koju je URA nasledila od Pozitivne, politika lažnih građanista, antisrba i marioneta koncerna Vijesti, uvek je vodila u naručje DPS-a. Upozoravamo da bi eventualni dogovor Ure i DPS-a bio prevara naroda koji je 30. avgusta glasao za slobodu i da je onda kriza potpuno eskalirala - zaključio je Vučurović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!