PRVA NAGRADA PUKOVNIKU IZ NIKŠIĆA: Takmičenje iz fotografije u Moskvi

V. K.

12. 12. 2021. u 11:20

MEĐUNARODNA konferencija generala, admirala i rezervnih oficira koja okuplja 29 organizacija iz 27 zemalja (generali, admirali i rezervni oficiri koji su penzionisani).

ПРВА НАГРАДА ПУКОВНИКУ ИЗ НИКШИЋА: Такмичење из фотографије у Москви

Foto Dobrislav Bajović

Kao i u predhodne četiri godine i ove je u Moskvi organizovala međunarodno takmičenje amaterske fotografije pod nazivom „Život je jedan-lepota spašava svet“.

Prvu nagradu je osvojio Dobrislav Bajović, pukovnik u penziji iz Nikšića koji je član Udruženja Vojnih penzionera Crne Gore. U veoma jakoj konkurenciji gde je u konkurenciji bilo 150 fotografija Dobrislav Bajović je od pet svojih ostvarenja koje su se našle na takmičenju, za fotografiju Kapetanovo jezero osvojio je prvu nagradu.

Foto Dobrislav Bajović

U predhodna četiri takmičenja po pozivu navedene međunarodne organizacije Dobrislav Bajović je osvojio tri prve nagrade i jednu drugu tako da je na dosadašnjim takmičenjima je ubedljivi pobednik. Fotografijom se bavi od srednjoškolskih dana, ali je zanat ispekao kod doajena fotografije Ive Eterovića kada je, kao pitomac Vojne akademije, završio kurs fotografije.

Foto Dobrislav Bajović

BONUS VIDEO: NAŠLI PEĆ STARU 3.000 GODINA! Arheolozi istražuju lokalitet Konopljara nedaleko od Kruševca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju