UHAPŠEN VESELIN PEJOVIĆ: Pretio zbog eko-taksi direktoru Agencije za zaštitu životne sredine?

S. Đ.

25. 11. 2021. u 10:07 >> 10:50

VLASNIK kompanije Uniprom KAP Veselin Pejović uhapšen je sinoć po prijavi koju je zbog pretnji protiv njega podneo Milan Gazdić, v. d. direktora Agencije za zaštitu životne sredine.

УХАПШЕН ВЕСЕЛИН ПЕЈОВИЋ: Претио због еко-такси директору Агенције за заштиту животне средине?

Foto: Printskrin

Kako saznajemo, Gazdić je juče prijavio policiji da mu je Pejović uputio pretnje putem telefona. Navodno ga je, tvrdi naš sagovornik, Pejović zvao na fiksni telefon u kancelariji, nezadovoljan zbog iznosa za uplatu eko-taksi. U tom razgovoru Pejović ga je optužio da je to pljačka od strane Agencije i najavio da će protiv iste podneti krivičnu prijavu.

Nakon što mu je, navodno, Gazdić rekao da to i uradi ukoliko smatra da ima osnova, Pejović mu je uputio niz uvreda i pretnji zbog kojih je direktor Agencije za zaštitu životne sredine podneo prijavu.

Vest o hapšenju Pejovića potvrđena je i iz crnogorske policije.

- Juče je Centru bezbednosti Podgorica direktor Agencije za zaštitu životne sredine Milan Gazdić podneo prijavu protiv V. P., u kojoj je naveo da ga je V. P. putem telefona vređao i upućivao mu pretnje. O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je ocenio da se u radnjama V. P. ne stiču elementi krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, te su službenici policije lišili slobode V. P. zbog prekršaja iz članova 7 i 8 Zakona o javnom redu i miru - saopšteno je iz policije.

BONUS VIDEO: SNIMAK FILMSKE POTERE U ZEMUNU:Muškarac sa poternice bežao od policije, čuvari reda mu pucali u gume

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda