ZADRŽAVANJE ZBOG NAPADA NA POLICAJCA: 72 časa zbog sumnje da je izvršio krivično delo

M. D.

22. 11. 2021. u 17:48

DEŽURNA tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima Nataša Bajčeta odredila je zadržavanje u trajanju do 72 časa za Z.L. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

ЗАДРЖАВАЊЕ ЗБОГ НАПАДА НА ПОЛИЦАЈЦА: 72 часа због сумње да је извршио кривично дело

M.Drobnjak

Z.L. je u subotu lišen slobode zbog osnovane sumnje da je na štetu policijskog službenika CB Pljevlja A.D. izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, nakon čega je sproveden u Specijalnu bolnicu za psihijatriju Kotor.

- Pošto je obaveštena da je Z.L. zadržan na lečenju u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, državna tužiteljka ODT Pljevlja uputila je zamolnicu Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru za saslušanje Z.L. u svojstvu osumnjičenog.

Nakon dostavljanja zapisnika sa saslušanja iz Kotora, u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima doneta je odluka da se osumnjičenom Z.L. odredi zadržavanje u trajanju do 72 sata zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice  u vršenju službene dužnosti-saopštili su iz ODT Pljevlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna